You are here: Home » Kerst » Cadeau inspiratie: Top 3 online kerstcadeaus

Cadeau inspiratie: Top 3 online kerstcadeaus

geschreven door Constance

De Kersttrend van nu is cadeaus online kopen. U zoekt een mooi kerst cadeau voor een vrouw?  Makkelijk vanuit huis, geen parkeerproblemen? Hoe vindt u het meest originele cadeau? Leest u hier de online cadeau inspiratie top 3:  De mooiste geschenken voor elke vrouw!

Kerstcadeaus

In 2012 verwachtten de winkels een extra omzet van 790 miljoen euro. Vooral de week voor Kerstmis loopt het storm. Hoe vindt u iets echt origineels? Wij gingen op zoek naar cadeaus in de woonaccessoires webwinkels.

Online cadeau top 3 voor vrouwen

Cadeau nummer 1: Plaid 3-in-1

Plaid: deken, sierkussen en voetenzak in 1
Zit uw vrouw, vriendin, moeder, zus of collega ook altijd te klagen over koude voeten?
Zit ze onder een plaid tv te kijken? Verras haar met dit geliefde en bijzondere plaid: 3 functies in 1. Niet alleen ultra zacht en van hoge kwaliteit, dit plaid is ook erg praktisch. Het is een deken, sierkussen en voetenwarmer in 1!
Prijs 49,90     Hier te bestellen >
Levertijd 1-5 werkdagen

Cadeau nummer 2: Silk Avenue zijden kussensloop

zijde kussensloop van satijn weving
Slapen en schoonheidsverzorging in 1? Wie wil dat niet! Je vrouw sneller klaar met het haar? Slapen op een kussensloop van pure zijde, is zowel fijn voor u als een geschenk voor haar. Dit unieke, 100% natuurlijke product zit meteen al in een leuke geschenkdoos!
Vanaf 29,90    Hier te bestellen >>
Levertijd 1-2 dagen

Cadeau nummer 3: Warme & chic poncho
Zijden poncho sjaal
Genieten van de luxe van een echte zijden sjaal? Deze zijden poncho is fijner dan pashmina en zachter dan kasjmir. Ideaal overdag over haar jasje of koude schouders. Prachtig als zijden omslagdoek een avond uit, op reis en thuis. Knuffelzacht!
Prijs 58,90    Hier te bestellen>
Levertijd 1-5 werkdagen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com