You are here: Home » Interieur » Groovy Magnets, magnetisch behang

Groovy Magnets, magnetisch behang

geschreven door Constance

Groovy1

De oorsprong van Groovy Magnets ligt in België en werd in 2009 opgestart door Lies Verheyen en Pieter Claessen. Het label bestaat uit een collectie van magneetbehang, magneetbordstickers en bijhorende magneten (verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren). Alle magneten zijn duurzaam, afwasbaar en makkelijk schoon te houden.

Magneetbehang bestaat uit fijne ijzerdeeltjes op een ondergrond van vinyl. Het is een mooi alternatief voor het klassieke magneetbord. Ideaal om tekeningen, postkaarten en berichten aan op te hangen en het leent zich uitstekend voor krijttekeningen die goed afwasbaar zijn. In no-time heb je je eigen moodboard.

Marcella Vermeer, styliste van De Interieur Tipgever regio Drenthe

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Sarah 29 december 2013 - 10:18

Super leuk, dit behang, iemand ervaring met de magneetjes, blijven die goed zitten. Had het behang gezien bij http://www.your-lifestyle.nl/groovy-magnets maar ben eerst benieuwd of de magneetjes goed blijven zitten.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com