You are here: Home » Beauty » Bourjois lanceert nieuwe Smokey Eye collectie

Bourjois lanceert nieuwe Smokey Eye collectie

geschreven door Constance

Terwijl de gekleurde smoky eye zijn toevlucht neemt op de catwalk, lanceert Bourjois Intense Smoky: een nog niet eerder verschenen versie van de Smoky Eye trio’s met een geïntegreerde eyeliner, voor een nóg intensere en sexy blik!

Bourjois

De oogschaduw is speciaal ontwikkeld om geraffineerde en gedurfde smoky eyes te creëren en de eyeliner geeft een vleugje extra intensiteit aan je look. De oogschaduw houdt maar liefst 8u lang en er zijn 3 kleurencombinatie’s; pink/violet/paars, licht grijs/donker grijs/zilver en zilver/ donkerblauw/paarsblauw.  De applicator is speciaal ontwikkeld om de oogschaduw en de eyeliner te kunnen aanbrengen en heeft de applicator twee uiteinden; 1 uiteinde van schuim, heel zacht en met een siliconen punt, om de oogschaduw op het bewegende ooglid aan te brengen en om een mooi vloeiend verloop te kunnen creëren en de andere kant heeft een speciaal linerkwastje, om de eyelinercrème gemakkelijk en nauwkeurig aan te kunnen brengen.

{04}Intense_Smoky_Rose_Twiste_Open{N}{E}_13,49 {07}Intense_Smoky_Violet_Constelle_Open{N}{E}_13,49 {10}Intense_Smoky_Paon_Elegant_Open{N}{E}_13,49 {11}Intense_Smoky_Aplicator{N}

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com