You are here: Home » Fashion » Fred de la Bretonière herfst/wintercollectie 2013

Fred de la Bretonière herfst/wintercollectie 2013

geschreven door Constance
fred de la bretonière

De nieuwe Fred de la Bretonière herfst/wintercollectie 2013 ligt nu in de winkel. En wat brengt Fred ons dit najaar? Zachte materialen en pure vormen waarbij de liefde voor ambacht en oog voor detail centraal staan.

fred de la bretonière

De collectie is perfect bij goede, kwalitatief mooie items die nooit uit de mode zijn, als basis fungeren. De spijkerbroek, dat T-shirt, de witte blouse, de little black dress en een fijn vestje. Ze passen perfect bij de items uit de herfst/winter collectie die bestaat uit drie looks:
– De uniseks look waarin mannenschoenen voor vrouwen, plat en met hak centraal staan.
– De lijn met klassiekers biedt modellen als de jodphers, monks, Oxford’s, Chelsea’s  & westerns die zijn vertaald naar het handschrift van Fred de la Bretonière.
– De clean & designed look laat combinaties zien van materialen en maakt gebruik van lagen. Hier zien we bijvoorbeeld strakke korte enkel laarsjes met een lichte plateau zool.

De gebruikte materialen zijn een cross over van klassieke grains, met een stoere touch en een elegante glans en er zijn  warme en natuurlijk kleuren gebruikt; roesttinten en schakeringen van rood koper, groen bruine tinten en alle kleuren bruin.Fred de la Bretonière

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com