You are here: Home » Eten & koken » Mini Cupcakes

Mini Cupcakes

geschreven door Constance
Mini cupcakes

Een Mini Cupcakes pakket van Koopmans, lag gisteren bij mij op de deurmat. De Sprookjesboom Mini Cupcakes is speciaal bedoeld voor moeders én dochters die dol zijn op het Sprookje van Assepoester en natuurlijk ook van cupcakes houden.

Mini cupcakesAssepoester

Het Koopmans Sprookjesboom Mini Cupcakes pakket is een compleet pakket waarmee je 10 Assepoesters kan maken. Je begint met het bakken van de mini cupcakes (je hebt ook nog 1 ei, boter en melk nodig), en daarop komt een roze, romige toef met aardbeiensmaak en tenslotte komt er nog glittersuiker overheen. En als kers op de taart (oh nee, cupcake) wordt een eetbaar plaatje in de toef gestoken en verschijnt Assepoester in een mooie roze jurk.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com