You are here: Home » Beauty » Cadeau’s voor mannen, de Mensome Box

Cadeau’s voor mannen, de Mensome Box

geschreven door Constance
Mensome box

Er is nu ook een speciale box met cadeau’s voor mannen, de Mensome Box. En deze box heeft elke maand een ander thema, variërend van beauty t/m lifestyle maar elke Mensome Box is een feest.

Mensome box

Zo hebben de heren in mei kunnen genieten van een box die was samengesteld door The Dandy Shop en daarin zat een gehaakte rode stropdas, bretels en een paar Happy Socks. De maand juni had als thema verzorging en in die box zat shampoo & conditioner, scheercrème, aftershave balsem, haargel en een hydraterende dagcrème. En juli en augustus stonden in het teken van cocktails en andere alcoholische versnaperingen.

Je betaalt voor de Mensome Box euro 50,- per maand en aan het begin van de maand krijg je, als je abonnee geworden bent, een mail waarin staat wat je in de box van de maand kan verwachten. En mocht ie nu niet zijn wat je ervan verwacht dan kan sla je gewoon een maand over. En speciaal voor de man die alles al heeft kan je ook een box cadeau geven, dmv. een voucher.

mensome box beautymensome box augustus

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com