You are here: Home » Accessoires » Test; Nintendo 3DS XL games – New Super Mario Bros. 2

Test; Nintendo 3DS XL games – New Super Mario Bros. 2

geschreven door Constance

Ik heb in mei de aankondiging gedaan dat ik een aantal typische ‘vrouwen’ games voor Nintendo 3DS XL zou gaan testen. Ik heb al een testreview geschreven over Animal Crossing – New Leaf en nu zijn New Super Mario Bros. 2 en, morgen, Professor Layton – Het masker der wonderen aan de beurt.

cover new super mario bros. 2

New Super Mario Bros. 2 is een game waar ikzelf niet echt een fan van ben. Ik word altijd een beetje duizelig als ik games speel waarbij er gesprongen, gevlogen of gerent moet worden en dat is New Super Mario Bros. 2 grotendeels het geval. Uit voorzorg zet ik de 3D functie van de Nintendo 3DS XL dan alvast uit.

Wat is de bedoeling? Peach is gekidnapt en Mario moet haar gaan redden en dat ga je doen dmv. hard rennen, springen en je tegenstanders uitschakelen. In elk level zijn er ook diverse geheimen te ontrafelen en kan je, in de verschillende bonuslevels, gouden munten verzamelen. En hoe meer gouden munten, des te meer krijg je te zien van de ‘verborgen’ wereld in deze game. Ik ben zelf geen fanatieke gamer en ik had heel snel de moeilijkheidgraad van New Super Mario Bros. 2 door en eigenlijk was ik vrij snel door een aantal levels heen. En ook is het behalen van de gouden munten geen moeilijke opgave en hiermee krijg je heel veel extra levens. Ook bestaat er een mogelijkheid om New Super Mario Bros. 2 met z’n 2-en te spelen, je moet dan beide wel de game in je bezit hebben.

Conclusie; ik vond New Super Mario Bros. 2 een grappige game maar of het nu echt een ‘vrouwen’ game is betwijfel ik. Voor de Super Mario fans is deze game heel leuk om te spelen, maar als je niks met dit soort games hebt wordt het al snel een beetje veel van hetzelfde. Ik vond het een aardige game maar dit is geen game die ik zelf zou aanschaffen.

new super mario bros 2 nintendo-3ds

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com