You are here: Home » Fashion » De BlackBerry Z10 krijgt een Louis Vuitton hoesje

De BlackBerry Z10 krijgt een Louis Vuitton hoesje

geschreven door Constance
BlackBerry Z10 Louis Vuitton hoesje

De BlackBerry Z10 krijgt een Louis Vuitton hoesje. Het bekende Franse tassen- en koffermerk heeft nu ook een stijlvolle hoes gemaakt voor de BlackBerry Z10.

BlackBerry Z10 Louis Vuitton hoesje

De hoes is te koop in de 2 bekendste en populairste Louis Vuitton prints, nl. de Monogram en de Damier Graphite. De case is zo ontworpen dat de NFC mogelijkheid van de BlackBerry Z10 gewoon gebruikt kan worden terwijl de BlackBerry Z10 gewoon in de hoes zit. Verder heeft de cover aan de bovenkant een uitsparing waardoor je heel gemakkelijk de BlackBerry Z10 uit de cover kunt halen en door de speciale voering glijdt je telefoon heel soepel in en uit de cover.

Deze covers zijn alleen bij de officiële Louis Vuitton winkels te koop, bij de Bijenkorf en de PC Hooftstraat in Amsterdam. Er is wel 1 klein nadeel aan dit mooie hoesje en dat is de prijs, want je mag behoorlijk diep in de buidel tasten. De covers kosten ong. euro 240,- per stuk. Louis Vuitton hoes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com