You are here: Home » Gadgets » Doll Up Sisters

Doll Up Sisters

geschreven door Constance

Doll Up Sisters is een succesvol Duits sieradenmerk dat vanaf deze maand ook in Nederland te koop is. Het merk wordt vertegenwoordigd door het Nederlandse merk GooischeFrutsels dat vooral bekend staat als een exclusief merk met sieraden voor kinderen (en volwassenen).

maikomaeuschen-beererenaissance-nude
Doll Up Sisters is geïnspireerd door de Japanse Manga cultuur: jong, kleurrijk en onconventioneel. Het is zeer onderscheidend in zowel vormgeving als kwaliteit en vormt een mix van komische nostalgie, cultuur, kunst en kitsch. De sieraden onderscheiden zich door een ongebruikelijke combinatie van materialen want naast zilver, edelstenen en parels worden ook veel glinsterende, goudbruine messing elementen en kleurrijke, kunststof figuren gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com