You are here: Home » Fashion » EASTPAK smartphone cases

EASTPAK smartphone cases

geschreven door Constance

EASTPAK smartphone cases beschermen je kostbare telefoon, tijdens een shoppingripje in de stad maar ook tijdens je wereldreis, want de smartphone is voor de meeste mensen een van hun belangrijkste bezittingen. En nu heeft ook EASTPAK een kleurrijke serie cases bedacht, in de lijn met haar tassen en backpacks.

eastpak covers

Wie de (stads)jungle in stijl wil veroveren kan kiezen  tussen verscheidene modellen met de authentieke EASTPAK designs zoals ‘Pink me up’,  ‘Don’t Yellow at me’, ´Blue my mind´ en de stoere Core Camo case. De EASTPAK collectie cases zijn geschikt voor de iPhone, Samsung maar er zijn ook universele covers en er zijn ook diverse modellen. Vanaf volgende maand kan je terecht bij de telecomwinkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com