You are here: Home » Beauty » Fashion Swap Event

Fashion Swap Event

geschreven door Constance

Volgens mij heeft elke vrouw (en man) wel een of meerdere kledingstukken (of schoenen, tassen en andere accessoires) die zij niet draagt en weggooien is zonde. Maar je kunt op 25 mei as. meedoen aan het Fashion Swap Event bij Bo Cinq in Amsterdam (van 12 t/m 17 uur).

fashionswapevent

De spullen die je inlevert voor de swapping worden gecontroleerd door professionele stylistes. Elk goedgekeurd item krijgt een beoordeling van één tot vier “swap punten” per goedgekeurd item. Wanneer al je spullen op de rekken hangen, kan je beginnen met spullen van anderen passen. Ben je klaar dan is het swappen geblazen. (Een punt krijg je voor kettingen, ringen, oorbellen, riemen etc. Twee punte voor kleding, tassen en schoenen. Drie punten voor kleding en schoenen waar het prijskaartje nog aanhangt en vier punten voor merkkleding. )

Je moet minimaal 5 stuks meenemen en je mag maximaal 10 stuks inleveren en natuurlijk is alles schoon, fris, niet gescheurd, versleten of kapot en zonder vlekken en in uitstekende staat zijn. Mocht je je swappunten niet opmaken dan kan je deze niet omruilen voor geld maar je bewaart ze gewoon voor het volgende Swap Event. En alles wat overblijft wordt gedoneerd aan een goed doel (dus je krijgt je ingebrachte spullen ook niet terug).

In Beautylounge van behandelingen, hairstyling & make-up. Hou de Facebook pagina in de gaten voor het boeken van een van deze behandelingen en de prijzen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com