You are here: Home » Fashion » Trendy Italiaanse design armbanden

Trendy Italiaanse design armbanden

geschreven door Constance

Eergisteren heb ik kennis gemaakt met de trendy armbanden van OPS! Deze armbanden zijn in Italië al sinds 2010 erg populair en deze zomer kan je ook in Nederland terecht. Aan alle OPS!Love-armbanden hangen 2 bedels; een hartvormige bedel waarin ‘lovely designed in Italy’ staat en de stalen OPS! bedel. Er zijn 5 verschillende OPS! armbanden collecties.

ops!studs

De OPS!Love collectie is gemaakt van (allergievrije) hars met een fluwelen afwerking, het siliconen hart is er in 22 kleuren. De OPS!POIS serie (14 kleuren) bestaat uit bedels die bedrukt zijn met stippen en tevens ruiken deze armbanden naar aardbeien. Voor iedereen die van luxe houdt is er de OPS!LUX collectie (3 kleuren) en deze modellen zijn er in het goud, platina en zwart. Verder wordt deze collectie in een speciale limited edition verpakt. OPS!FLUO zijn zwarte armbanden met 6 verschillende neonkleurige harten. Tenslotte zijn er nog de OPS!STUDS modellen waarbij er op elk hart 19 studs gezet zijn. Deze collectie is er in 3 kleuren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com