You are here: Home » Columns » Home Sweet Home

Home Sweet Home

geschreven door Constance

In tijden van recessie willen mensen maar één ding saamhorigheid, warmte, sfeer en veiligheid in huis en de directe omgeving.En… weinig tot geen geld uitgeven.

In de huizenmarkt gaat het niet goed. De verkopen in de meubelbranche kelderen en het uitgegeven geld aan vuurwerk kan nu niet aan dat andere dingen worden besteedt.Maar we willen toch ook onze woonomgeving aanpassen.

Wij hebben als specialist in ons vakgebied ook te maken met mindere tijden, was het in 2009 nog zo dat de creatieve sector nog groeide, nu is dat ook daar niet zo.Maar er is een lichtpuntje aan de horizon.

In de wat sombere tijden zijn er voor ons nieuwe mogelijkheden. Want bekijk het eens van de andere kant, de consument geeft minder uit aan nieuw, maar met onze ideeën en inspiratie kunnen wij mensen helpen om van oud iets nieuw te maken door tips te geven zoals bijvoorbeeld;

  • tips voor een kleurtje op de muur
  • een nieuw vloerkleed
  • kussens te vervangen
  • accessoires anders neer te zetten
  • een andere indeling uit te proberen
  • of met wandpanelen te bekleden met stof, verf of andere materialen

Met kleine aanpassingen en een klein budget zijn er vele veranderingen in het interieur mogelijk. Kortom met ons enthousiasme en creativiteit  geven wij  tips en ideeën aan de klant en dat wordt gewaardeerd. Wij hebben per slot van rekening het mooiste vak wat er bestaat, recessie of niet. En kunnen een Home Sweet Home samen met u realiseren.

Corien Meijer styliste voor van de InterieurTipgever regio Groningen. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com