You are here: Home » Keuken » Je keuken een makeover geven

Je keuken een makeover geven

geschreven door Constance
keukentegels

Baal je van je huidige keuken maar heb je ook geen geld om er een compleet nieuwe keuken in te zetten? Dan kun je op verschillende manieren je keuken een makeover geven.

Vervangen
Wanneer je uitgekeken bent op de kastjes of deze juist nog goed zijn maar het aanrechtblad je smaak niet meer is, kun je er voor kiezen om slechts bepaalde onderdelen van je keuken te vervangen, zoals een nieuw blad. Met een kleine aanpassing krijgt je keuken toch een nieuwe uitstraling. Denk ook eens aan het vervangen van knoppen of grepen.

Spuiten
Is je keuken technisch nog in orde, zijn de laden en scharnieren niet versleten maar staat de kleur je helemaal tegen? Laat dan je kastdeuren op maat spuiten in de kleur die je mooi vindt. Neem eventueel ook je keukenstoelen of -tafel in dezelfde kleur mee.

Frezen
Laat een randje, logo of sierlijst in de keukenkastjes frezen. Dankzij CNC frezen kun je zelfs verdekte handgrepen frezen of 3D houtsnijwerk.

keukentegelsOmgeving
Je kunt ook de omgeving van de keuken aanpakken. Geef de muren een nieuwe kleur, hang een kunstwerk aan de muur of leg nieuwe tegels. Ook een andere lamp met andere wattage of het verplaatsenvan de keukentafel kan een heleboel verschil geven.

Met bovenstaande tips kun je een heleboel geld besparen en heb je toch een ‘nieuwe’ keuken. Vraag bij keukenzaken gratis catalogi aan om inspiratie te krijgen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com