You are here: Home » Interieur » Siematic keuken, S3

Siematic keuken, S3

geschreven door Constance

Ben je toe aan een nieuwe keuken en kies je voor kwaliteit en design en hou je van kleur? Dan is de SieMatic S3 een goede keuze.

Waarom?

Een keuken is onderdeel van je huis en zou daarmee moeten aansluiten bij je inrichting. Een Siematic keuken staat bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Met het nieuwe greeploze programma van de SieMatic S3 zijn je wensen te verwezenlijken.

Contrasterende kleuren voor nissen en open kasten zorgen voor kleuraccenten die moeiteloos overlopen in de living. Denk daarbij aan bijpassende kussens op de bank of een gekleurde fauteuil, gordijnen, kortom er is veel mogelijk wanneer je de kleuren van de keuken laat doorlopen in de woonkamer of andersom.

Heb je liever de keuken in een neutrale kleur?

Het is ook mogelijk om alleen de greep of de greeplijsten in kleur uit te voeren. Met 6 kleuren waar je uit kunt kiezen is deze keuken helemaal af te stemmen op jouw interieur wensen.

De kleuren zijn wit, grafiet, aqua blauw, olijfgroen, maïs geel en papaver rood zijn zowel in mat als in glans te verkrijgen.

Ben je na een paar jaar op de kleur uitgekeken? Dan is het heel eenvoudig om de grepen en greeplijsten te vervangen voor een andere trendkleur! Helemaal van nu! En die keuken kan weer jaren mee!

En kan je geen keuze maken? Ik ben naast styliste van de InterieurTipgever ook Siematic styliste.

Lizette Zeef, styliste van de InterieurTipgever voor de Regio Rotterdam/Den Haag

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com