You are here: Home » Fashion » Steun het goede doel met Dress4Life!

Steun het goede doel met Dress4Life!

geschreven door Constance

Wil je van je miskopen af, omdat je LBD toch niet zo Little was, of die schoenen waarvan je dacht dat ze zouden uitlopen toch net te klein zijn of omdat die blauwe handtas de verkeerde kleur blauw was?

Dan is Dress4Life voor jou de perfecte oplossing want wat voor jou een miskoop is is voor een ander wel de aankoop van het jaar en je steunt gelijk een goed doel, nl. Dance4life. Op 26 november zijn alle gedoneerde fashion items te koop in de Dress4life pop-up store; kleding, schoenen, tassen, sieraden enz. De gehele opbrengst van de verkoop gaat naar Dance4life. En natuurlijk zijn ook winkels en andere fashionbedrijven van harte welkom om een deel van een oude of nieuwe collectie te doneren.

Wil je doneren? Dat werkt als volgt; stuur een mailtje met je naam, woonplaats en telefoonnummer naar info@dress4life.nl o.v.v. ‘meedoen’. Nadat wij jouw mail hebben ontvangen, nemen wij jouw gegevens op in de lijst van donateurs.
Wil je shoppen? Meld je dan aan zodat je je slag kunt slaan in speciale Dress4life pop-up store in de Fashion Lounge Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com