You are here: Home » Audio & video » HTC komt met HTC One X PLUS telefoon

HTC komt met HTC One X PLUS telefoon

geschreven door Constance

Vanaf volgende week ligt ie in de winkel, de verbeterde versie van de HTC One, nl. de  HTC One X PLUS.

De HTC One X PLUS krijgt niet alleen HTC Sense 4+ maar heeft ook Android 4.1 Jelly Bean.  De HTC One X PLUS heeft een verbeterd design, de batterij gaat langer mee en het intern geheugen (64GB) is uitgebreid.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van een nieuwe processor heeft is deze HTC sneller dan het vorige model en hierdoor de meest geavanceerde Android Smartphone van dit moment. Nu kan je nog sneller surfen, gamen en downloaden. Ook gaat de 2040 mAh batterij een stuk langer mee.

De combinatie van de camera van de HTC One X en HTC Sense 4+ zorgen er voor een paar leuke features, zoals de ‘Self Portrait’-modus op de front camera. Hierdoor worden gezichten herkent onder verschillende hoeken en subtiele verbeteringen aan huid en ogen toegepast.  Beats Audio is exclusief beschikbaar op de HTC-telefoons en levert een perfect geluid en dit zorgt voor heldere zang en gedetailleerde hoge tonen voor muziek, games, films en video. De HTC One X PLUS heeft, dmv. HTC Watch 2.0 de beschikking over honderden films en de nieuwe video-hub, een toevoeging van HTC Sense 4+, zorgt ervoor dat je nu al je video’s op een plaats kunt opslaan.

De huidige HTC One X is er in wit en grijs maar de HTC One X PLUS is er alleen in het zwart waarbij aan de achterkant wat rode accenten gebruikt zijn, zoals een rood biesje rondom de cameralens en het Beats logo. Ook is de achterkant een stuk ‘ruwer’ waardoor het toestel niet gemakkelijk uit je hand glijdt. Helaas kreeg je bij de huidige HTC One X geen Beats headset geleverd maar t/m het einde van het jaar krijg je bij de HTC One X PLUS een voucher waarmee je een Beats URbeats headset (twv. euro 89,00) cadeau krijgt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com