You are here: Home » Kinderkamer » Uniek bed voor de kids

Uniek bed voor de kids

geschreven door Constance
boomhutbed steigerhout

Een bed is een bed zul je denken, maar vooral voor kinderen zijn er een heleboel leuke alternatieven op de markt. En wat is er nou fijner dan een zoon of dochter die ’s avonds met plezier naar bed gaat om in zijn of haar speciale bed te kunnen slapen? Niets toch? Daarom zijn de bedden in onderstaand artikel zeker de moeite waard.

Voor de allerkleinsten
Wanneer uw kinderen net geen baby meer zijn en voor het eerst een eigen bed krijgen, is een bed binnen een bepaald thema een leuke aanrader. Welke jongen droomt er nu niet van om in een heus autobed of een brandweerauto te slapen en voor de meisjes zijn er natuurlijk prachtige prinsessenbedden. Je kind zal zichzelf koning(in) te rijk voelen.

Stoer
Voor de stoere kids zijn er speciale boomhutbedden van steigerhout. Het leuke aan een boomhutbed is dat je kinderen uren zoet zijn met het spelen in hun eigen boomhut, waarna ze ook weer lekker zullen slapen. En dat allemaal in hun eigen kamer(tje) op een knusse plek. Hoe leuk is dat? Voor zowel de kinderen als jezelf natuurlijk. Wat zo kun je toch stiekem een oogje in het zeil houden, terwijl de kinderen lekker kunnen spelen. Wanneer je geen ruimte hebt voor een boomhutbed zijn er natuurlijk ook nog een heleboel andere kinderbedden van steigerhout die stoer en leuk zijn voor iedere kinderkamer.
boomhutbed steigerhoutOuderwets, maar toch modern
Een bedstee werd tot in de 19e eeuw gebruikt als slaapplaats. Deze werd in de slaapkamer ingebouwd, zodat er geen aparte slaapkamer nodig was, wat dus weer ruimtebesparend werkte. Deze ouderwetse bedstee is weer terug van weggeweest, maar dan in een modern steigerhouten jasje. Erg leuk dat je kinderen op deze manier kunnen ervaren hoe er vroeger geslapen werd. De verhalen van opa en oma worden zo levensecht.
bedstee ZomerzoenEn met behulp van een goed matras zullen je kids niet alleen fijn kunnen spelen in hun nieuwe unieke bed, maar ook lekker kunnen slapen en dromen over hun wilde avonturen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com