You are here: Home » Vloeren » Creatief met tapijttegels

Creatief met tapijttegels

geschreven door Constance
tapijttegels Magic Carpets

Wat de vloer betreft zijn er tal van mogelijkheden. Ga je voor hout, tegels of heeft vloerbedekking toch je voorkeur? De laatste bijvoorbeeld is tegenwoordig niet meer alleen verkrijgbaar in ‘standaard’ vloerbedekking, maar ook in tapijttegels. Naast dat vloerbedekking en tapijttegels beiden lekker zacht en warm, onderhoudsvriendelijk en geluiddempend zijn, hebben tapijttegels nog een aantal andere voordelen.

tapijttegels Magic CarpetsDe voordelen van tapijttegels

  • De mogelijkheid tot combineren
    Wanneer je kiest voor tapijttegels zijn de mogelijkheden oneindig. Verschillende kleuren en designs kun je combineren tot leuke motieven. Niet voor niets dat het gebruik van tapijttegels ook weleens projecttapijt genoemd wordt. Je kunt je eigen project tot in de puntjes uitwerken. Ik moet eerlijk zeggen dat dit echt een mooi resultaat geeft, zoals je zelf ook kunt zien in de afbeelding.
  • Eenvoudig te leggen
    In tegenstelling tot andere vloerbedekking zijn tapijttegels eenvoudig zelf te leggen. Dit natuurlijk omdat deze tapijttegels een fijn hanteerbaar formaat hebben.
  • Verwisselbaar
    Mocht om de een of andere reden één of meerdere van je tapijttegels beschadigd of niet meer mooi zijn, dan kun je deze eenvoudig verwisselen voor een nieuwe.

Wanneer je houdt van wat creativiteit in huis en je, in plaats van op de muren, de nadruk op de vloer wilt leggen, zijn tapijttegels een echte aanrader.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com