You are here: Home » Design meubels » UPPLEVA van IKEA, alles-in-één TV meubel

UPPLEVA van IKEA, alles-in-één TV meubel

geschreven door Constance

IKEA je houdt ervan of niet….

Niet alles is even mooi van IKEA, maar dat er goed wordt nagedacht over hun producten blijkt wel weer uit het volgende. Een meubel waarin TV en audio geïntegreerd zijn zodat lelijke kabelbossen overbodig worden. Erg slim van onze Zweedse meubelmakers.

Met de mooie naam UPPLEVA:

Het is een kastje met TV, Blue-ray speler en 2.1 sound system. Je kunt er ook je eigen apparatuur in kwijt en alle kabels zijn netjes verborgen. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0Nm7-EuctOs&feature=youtu.be[/youtube] UPPLEVA komt er in verschillende kleuren en maten zodat hij naar je eigen smaak is samen te stellen.

Helaas moeten we wel nog even wachten op dit briljant idee. In het voorjaar van 2013 wordt UPPLEVA in Nederland verwacht.

Saskia de Boer, De interieurTipgever stylist voor de regio Limburg

* bron www.watwilikvandaag.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com