You are here: Home » Interieur » De voordelen van teakhout

De voordelen van teakhout

geschreven door Constance
teakhouten computerkast

Wanneer je op zoek bent naar houten meubelen voor de inrichting van je huis heb je de keuze uit vele verschillende houtsoorten. Vind je het moeilijk om te kiezen en heb je nog totaal geen idee? Dan zijn teakhouten meubelen een goede optie. Waarom? Daar kom je bij het lezen van onderstaande voordelen wel achter.

De voordelen

  • Teakhouten meubelen hebben een warme uitstraling en zijn in elk interieur toe te passen. Dus heb je een landelijk interieur of juist een strak en modern? Dan is het toevoegen van meubelen van teakhout geen probleem.
  • Ben je op zoek naar een teak eettafel maar krijg je de juiste maat niet gevonden? Geen probleem, want meubels van deze houtsoort kunnen op de juiste maat gemaakt worden.
  • Teakhout meubelen zijn duurzaam en tijdloos. In normale omstandigheden kan het zelfs generaties lang meegaan.
  • Teakhout is een degelijk, zeer sterk materiaal. Meubels die gemaakt zijn van dit hout teakhouten computerkastkunnen dus tegen een stootje en zijn ook prima toe te passen in de tuin.
  • Je kent het wel: zit je lekker achter de computer te werken, stoot je per ongeluk je kopje koffie omver. Dat maakt bij een teak computerkast helemaal niets uit, aangezien deze eenvoudig is in het onderhoud en in principe niet behandeld hoeft te worden. Lichtjes schuren en de aangerichte schade op je teakhouten meubel is alweer verdwenen.

Zoals je ziet biedt teakhout een heleboel voordelen. Dus ben je aan het twijfelen, overweeg dan zeker eens meubelen van teakhout. Je zult er, net zoals ikzelf, geen spijt van krijgen!

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Frank Kolkman 3 april 2012 - 10:10

Foei Wonen.blogo.nl! Teakhout kan tegenwoordig echt niet meer hoor! Veel te fout, want vaak illegaal gekapt met ontbossing als gevolg.
Tip: adviseer Europese FSC houtsoorten, die kunnen dezelfde kwaliteiten hebben.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com