You are here: Home » Van alles wat » Ik koop graag bij kleine winkels

Ik koop graag bij kleine winkels

geschreven door Constance

Natuurlijk koop ik graag bij Ikea, Loods5, het Kabinet of de Hema. Grote winkels hebben een mooi assortiment waar door stylisten goed over is nagedacht en doordat ze in het groot hebben ingekocht kunnen ze artikelen bieden voor heel scherpe prijzen. En ja, door hun goede contacten met de bladen bepalen ze de trend omdat hun artikelen vaak in reportages worden gebruikt.

Des te meer bewondering heb ik voor de kleinere winkels. Vaak zijn dat winkels die door vriendinnen of stellen zijn bedacht, Winkels dus die bestaan doordat er heel veel energie en liefde in is gestopt. Het lijkt me heel moeilijk om zo’n winkel te runnen en rendabel te krijgen. Daarvoor moet je echt een visie hebben en kennis van producten en de markt.

Een mooi voorbeeld van zo’n winkel is LibertyLifestyle uit Amersfoort, twee jonge vrouwen hebben deze winkel opgezet die eruitziet alsof het een onderdeel van een grote keten is. Super profi en heel mooi verzorgd. In de winkel een mooie presentate van kleren en meubels en ze geven er nog wonadviezen ook.

Martine van den Berg en Marlouk Mulder

Zulke meiden gun je de handel!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com