You are here: Home » Accessoires » Philips O’Neill hoofdtelefoons

Philips O’Neill hoofdtelefoons

geschreven door Constance

Philips en O’Neill hebben 2 nieuwe modellen headsets geïntroduceerd, nl. ‘The Construct’ en ‘The Tread’ en deze hoofdtelefoons zijn goedgekeurd door de Tested on Animals teamriders1, en met name  die van de nieuwe teamrider Jordy Smith, een surfer van de Dream Tour, en zijn teamgenoot Malia Manuel.

‘The Construct’, (favoriet van Jordy) is zonder twijfel het meest duurzame model met hoofdband ooit en dat komt oa. door de stevige constructie met de TR90 flexibele hoofdband en verstevigde snoeren. Daarnaast klikken de oorschelpen veilig uit de hoofdband als ze wordt blootgesteld aan hevige schokken. ‘The Construct’ is verkrijgbaar in een klassiek zwarte of witte uitvoering en biedt een superieur draagcomfort en een uitzonderlijke klank. ‘The Tread’ is een in-ear model en is gemaakt om schokken op te vangen en dat kan omdat de behuizing gemaakt is van drukbestendig metaal die de drivers beschermt tegen een impact tot 100 kg. En het robuuste, met kevlar verstevigd snoer raakt niet verstrikt en je kunt kiezen uit drie verschillende oordopjes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com