You are here: Home » Beauty » Opening The Wax Bar in Den Haag

Opening The Wax Bar in Den Haag

geschreven door Constance

Vanmiddag opent het 3e filiaal van The Wax Bar en deze vestiging wordt geopend aan de Frederikstraat 38 in Den Haag. De andere 2 filialen zitten in Rotterdam en Amersfoort.

Ook in Den Haag kunnen vrouwen én mannen zich vanaf vandaag professioneel laten waxen, met of zonder afspraak. ‘The Wax Bar’ biedt professionele ontharingsbehandelingen voor zowel mannen als vrouwen en garandeert daarbij snelheid, hygiëne en kwaliteit in comfortabele steriele behandelruimtes.

De methode is gebaseerd op jarenlange training en werkervaring bij buitenlandse Wax Bars. In werelddelen zoals Azië, Noord- en Zuid-Amerika en Engeland is een glad lijf – ook voor mannen – de norm en is het concept Wax Bar niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het concept voor ‘The Wax Bar’ is ontstaan in Singapore, waar oprichtster Sophie van den Haak in de periode dat zij er woonde heeft ervaren, dat lichamelijke verzorging in deze vooruitstrevende wereldstad ver geprofessionaliseerd is. De behandeling van ongewenste haargroei is hiervan een belangrijk onderdeel. Na ook ervaring te hebben opgedaan in Londen, New York, Miami, Los Angeles en San Francisco, heeft zij het concept Wax Bar overgebracht naar Nederland.

De Wax Technicians (‘Wax Tecs’) van ‘The Wax Bar’ worden opgeleid door The Wax Bar’s Operations Manager, die meer dan tien jaar ervaring heeft met professioneel waxen en hiervoor verschillende opleidingen in het buitenland heeft gevolgd, met als specialiteit Brazilian Waxing. Het gebruik van een unieke Hot Wax zorgt ervoor dat de huid langer glad blijft en minder geïrriteerd raakt. Bovendien is door het gebruik van deze hoogste kwaliteit wax en de gespecialiseerde techniek de behandeling aanzienlijk minder pijnlijk dan bij ‘ouderwetse’ hars technieken.

Nu heb ikzelf in het verleden wel eens mijn oksels en gezicht gewaxt, dmv. die o-zo-bekende harsstrips maar ik ben nog nooit ’te gast’ geweest in een professionele waxbar. Maar ik ga as. maandagmiddag (in Amersfoort) zelf een waxbehandeling ondergaan, dus hiervoor lees je binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com