You are here: Home » In & om het huis » Stoere meubels van steigerhout

Stoere meubels van steigerhout

geschreven door Constance
steigerhouten tuinset

Het zonnetje laat haar gezicht alweer regelmatig zien, dus het wordt de hoogste tijd om je tuin zomerproof te gaan maken. Pak die grasmaaier uit het schuurtje, schuur het groen van je tegels af en haal die stoffige barbecue maar weer tevoorschijn. En natuurlijk de tuinmeubels, heb je ook al van die stoere meubels van steigerhout? Nog niet? Dan wordt het de hoogste tijd om deze aan te schaffen.

steigerhouten tuinsetDe voordelen
Wij hebben zelf sinds vorig jaar ook een steigerhouten loungeset en zijn er heel erg blij mee. Naast dat onze hoekbank van steigerhout een stoere en robuuste uitstraling aan de complete tuin geeft, hebben steigerhouten meubelen nog meerdere voordelen:

• Steigerhouten meubels zijn betaalbaar, je koopt bijvoorbeeld al een tuintafel van steigerhout voor nog geen 200 euro.
• Doordat de meeste steigerhouten meubelen gemaakt worden van reeds gebruikte steigerhouten planken zijn het duurzame meubels.
• Meubels van steigerhout zijn onderhoudsvriendelijk. Eigenlijk hoef je er helemaal niets aan te doen. Je kunt ze gewoon onbehandeld in de tuin plaatsen, omdat ze prima tegen weer en wind kunnen. Op deze manier gaan ze jaren mee. Wil je de levensduur verlengen, dan is impregneren een mogelijkheid.
• En op dit moment is het natuurlijk heel hip om steigerhouten meubelen te hebben.

Wist je dat steigerhouten meubels niet alleen een goede toevoeging voor de tuin zijn, maar tegenwoordig ook juist binnenshuis geplaatst kunnen worden? Zowel een modern als een klassiek interieur krijgt hierdoor een stoere twist.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Eettafels 3 april 2012 - 22:54

[…] zijn betaalbaar, je koopt bijvoorbeeld al een tuintafel van steigerhout … Read more on Wonen.Blogo.nl Category: Eettafels Tag: tuintafels April 3rd, 2012 No comments yet […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com