You are here: Home » Interieur » Trendy vloeren

Trendy vloeren

geschreven door Constance

De verbouwing van een nieuw gekocht huis of je bestaande woning brengt een heleboel breinbrekers met zich mee. Hoe moet de inrichting eruit komen te zien? Welke materialen en kleuren wil je gebruiken? En wat past binnen het vastgestelde budget? Op het gebied van vloeren alleen al zijn er oneindig veel verschillende mogelijkheden.

Vloersoorten
Er zijn verschillende manieren om de vloeren in je woning te bedekken. Houd je van modern of juist klassiek, wel of geen kleur? Hieronder staan daarom een aantal uiteenlopende trends op vloergebied beschreven, om hopelijk je keuze wat te vergemakkelijken.

 • PVC vloeren
  Een vloer van PVC lijkt een soort vinyl vloer, maar dan sterker, zwaarder en van een betere kwaliteit. Een PVC vloer is niet alleen eenvoudig in het onderhoud, maar heeft ook een lange levensduur en zijn duurzaam.
 • Retro met vloerbedekking
  Heeft u liever vloerbedekking op uw vloer, maar dan wel een moderne variant? Kies dan voor een op de sixties geïnspireerd tapijt met een moderne twist. Deze vloerbedekking is zacht, kleurrijk en heeft een opvallende structuur.
 • Metal look vloertegels
  Vloertegels zijn er in verschillende soorten en maten, van mozaïek tot grootformaat. Wat de grootte betreft is er geen echte opkomende trend, maar wel in de look. Op dit moment zijn metal look vloertegels in bijvoorbeeld een ijzer- of koperkleur helemaal hip.
 • Quickstep laminaatquick step laminaat
  Het voordeel van Quickstep laminaat is dat deze sprekend lijkt op en de charme heeft van hout. Maar dit laminaat is veel gebruiksvriendelijker en eenvoudiger te plaatsen. Doordat Quickstep verkrijgbaar is in allerlei stijlen en kleuren heeft het merk voor elke woonstijl de juiste vloer.

Zelf hebben wij Quickstep laminaat in huis liggen en wat hierboven staat is helemaal waar. Door de speciale dempende ondervloer klinkt het laminaat zelfs als echt hout. Een echte aanrader dus!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com