You are here: Home » Shoppen » Kruidvat krijgt eigen geurenlijn

Kruidvat krijgt eigen geurenlijn

geschreven door Constance

Vorige week ben ik aanwezig geweest bij de halfjaarlijkse Kruidvat Beautymiddag en daar werd, als klapstuk, The Master Perfumer geïntroduceerd. Ofwel 6 exclusieve dames- en herengeuren die speciaal voor Kruidvat ontwikkeld zijn.

Deze geurenlijn is gemaakt door wereld beroemde parfumeurs met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. En ook is aan alle tradities in de parfumwereld is voldaan, want de parfumeur heeft tijdens het gehele proces de geuren geëvalueerd, verfijnt en bewerkt tot de perfecte geur ontwikkeld was. Je vindt de verpakking van The Master Perfumer een serienummer en dit nummer staat gelijk aan de genummerde variant die de parfumeur heeft geselecteerd.

The Master Perfumer biedt drie elegante damesgeuren:
‘Rose’ is de 8ste geselecteerde variant; een indrukwekkende mix van peer, roos en sandel-hout. ‘Orange Blossom’ is de 15de geselecteerde variant; een frisse mix van grapefruit, sinaasappelbloesem en muskus. ‘Amber’ is de 53ste geselecteerde variant; een sensuele mix van perzik, jasmijn en amber.

En drie eigentijdse mannengeuren:
‘Green Citrus’ is de 42ste geselecteerde variant; een frisse mix van limoen, basilicum en vetiver. ‘Blue Spice’ is de 25ste geselecteerde variant;  een mannelijke mix van bergamot, kaneel en tonkaboon. ‘Black Wood’ is de 28ste geselecteerde variant;  een rijke mix van citroen, patchoeli en cederhout.

Je kunt vanaf 9 april as. terecht bij alle Kruidvat filialen in Nederland en België en je betaalt slechts euro 7,99!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com