You are here: Home » Schoenen & laarzen » Shoppen voor fashion en accessoires van BN’ers

Shoppen voor fashion en accessoires van BN’ers

geschreven door Constance

Met PixSpree kan je direct online, kleding en accessoires kopen die BN-ers en andere stijliconen op foto’s dragen. De Telegraaf heeft als eerste in Nederland PixSpree geïntegreert en kan er direct geshopt worden dmv. de foto’s die op Prive.nl en vrouw.nl staan.

Hoe werkt PixSpree? Je ziet op een foto een tas die je zou willen kopen en dan klik je op het PixSpree shoplogo rechts onderin beeld. Dan laat PixSpree de prijs en andere informatie zien en kan je gelijk online gaan bestellen. De selectie wordt gedaan door een netwerk van PixSpree iStylistes. Of dit nu een tas, sieraden of een hele outfit is, de PixSpree iStylistes zoeken naar het origineel en/of een vergelijkbaar product.

En in de VS maken bekende mode- en entertainmentblogs als PerezHilton, CocoPerez, Hollywire, Posh24 en Imusicdaily al gebruik van PixSpree.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com