You are here: Home » Design meubels » LODSH een nieuwe woonwinkel

LODSH een nieuwe woonwinkel

geschreven door Constance

In de van Baerlestraat is het goed winkelen! Mooie, luxe en stijlvolle winkels zijn al van oudsher gevestigd in deze winkelstraat. Zoek je mooie kleding, een bijzonder parfum of een aparte bril? Een heerlijke koffie met iets lekkers erbij? Allemaal te vinden in één straat! En er is weer een mooie interieurwinkel bijgekomen. Typical English, Zara Home, Riviera maison en Lifestyle hebben hun winkels al langere tijd in deze straat en dat is niet zo gek want in de van Baerlestraat komen veel mensen die op zoek zijn naar echt mooie, stijlvolle artikelen.


Onlangs openden Daphne Deckers en Ronald de Boer de winkel World of LODSH aan de van Baerlestraat in Amsterdam, dus nu is er eindelijk een plek waar je alle artikelen van LODSH bij elkaar ziet. Diverse artikelen uit het LODSH assortiment waren overigens al te koop bij woonwinkels in Nederland.

LODSH is een nieuw merk met meubelen en accessoires. LODSH haalt inspiratie voor de collectie uit de hele wereld, van New York tot Zanzibar. De collectie omvat producten met een rijke geschiedenis: tafels van gebruikte houten vissersboten of oude huizen uit Indonesië, potten van gerecycled glas, kussens en plaids van gerecyclede truien. Bijna elk product van LODSH heeft een verleden, vandaar ook de slogan: there’s a story in everything.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com