Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Cobb Barbecue De Cobb Barbecue
  • Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland
  • Vintage jurken Vintage jurken
  • Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen
  • Philips introduceert nieuwe keukenmachine Philips introduceert nieuwe keukenmachine
  • Ipanema slippers Ipanema slippers
ladygadgets

Trendy fietshelmen

Testman is op zoek naar een nieuwe MTB helm en daar is de keuze (nog) niet erg groot in, tenminste als je een beetje een trendy en hip model wilt hebben. Maar de keuze vwb. gewone fietshelmen wordt wel steeds groter, en ondanks het feit dat wij in Nederland niet dood gevonden willen worden met een fietshelm op, is de fietshelm in steeds meer landen de normaalste zaak van de wereld.

Zo kwamen wij het Deense merk Yakkay tegen en deze fietshelmen zien er absoluut niet uit als de standaard, saaie en suffe, fietshelm. De helm ‘Smart Two’ bestaat uit een losse helm en een losse hoes en de modellen variĆ«ren van een baseballcap tm een regenhoedje en je kunt allerlei losse hoezen kopen waardoor je elke keer een ander model helm/cap/hoed op je hoofd hebt en toch fiets je veilig door het drukke verkeer. Ook zijn er Yakkay helmen speciaal voor kinderen. En ook zijn er 2 handige accessoires, speciaal bedoelt voor je Yakkay helm, nl. oorwarmers en een opbergsysteem waardoor je je helm veilig onder je fiets kunt opbergen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?