You are here: Home » Kindergadgets » Trendy fietshelmen

Trendy fietshelmen

geschreven door Constance

Testman is op zoek naar een nieuwe MTB helm en daar is de keuze (nog) niet erg groot in, tenminste als je een beetje een trendy en hip model wilt hebben. Maar de keuze vwb. gewone fietshelmen wordt wel steeds groter, en ondanks het feit dat wij in Nederland niet dood gevonden willen worden met een fietshelm op, is de fietshelm in steeds meer landen de normaalste zaak van de wereld.

Zo kwamen wij het Deense merk Yakkay tegen en deze fietshelmen zien er absoluut niet uit als de standaard, saaie en suffe, fietshelm. De helm ‘Smart Two’ bestaat uit een losse helm en een losse hoes en de modellen variëren van een baseballcap tm een regenhoedje en je kunt allerlei losse hoezen kopen waardoor je elke keer een ander model helm/cap/hoed op je hoofd hebt en toch fiets je veilig door het drukke verkeer. Ook zijn er Yakkay helmen speciaal voor kinderen. En ook zijn er 2 handige accessoires, speciaal bedoelt voor je Yakkay helm, nl. oorwarmers en een opbergsysteem waardoor je je helm veilig onder je fiets kunt opbergen.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Gerda sluijs 4 september 2017 - 15:56

Ik zoek een dergelijke helm getoond op het plaatje. Waar zijn die te koop?

Reageer
Constance 4 september 2017 - 19:10

Hi Gerda kijk even op http://www.yakkay.com/Webshop/ voor de online mogelijkheden en in Nederland kan je terecht bij
De Beente Fietsen & Scooters
Molensingel 19, 6229PB Maastricht, T: 043-3616359
Fietscity Landewe
Broekheurnerweg 62, 7513 ES Enschede, T: 053-431 59 52
Hip Support
Stationsplein 7, 7811 Emmen, T: 085-0654735

Succes

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com