You are here: Home » Architectuur » De mooiste keuken

De mooiste keuken

geschreven door Constance

Als je kunt kiezen, investeer je toch het liefste in het hart van je huis? Bij ons is dat de keuken, zonder twijfel! Dat gaat zo: wij en de pubers hangen het liefste in de keuken, een beetje kletsen, cake in de oven, smoothie mixen.

Keuken van Paul van de Kooi

’s Morgens staan we vaak al pannenkoeken te bakken voordat de kids naar school gaan. En ’s nachts nadat de oudste puber is gaan stappen zitten hier soms wel tien mede pubers tosties te bakken. Waarbij de flinkste pubers hun tosti in de zojuist zelfgemaakte oliesambal dippen. Da’s schrikken, die zijn dan snel weer nuchter. Kortom, vanaf het ontbijt tot diep in de nacht leeft onze keuken. En daar is helemaal geen dure keuken voor nodig! Maar wat zou het mooi zijn om precies de keuken van je dromen te hebben. Met een dubbele oven, een dik en lang werkblad en net zoveel kastjes als je nodig hebt om je ovenschalen in op te bergen.

Vorige week zijn we naar de opening van de nieuwe showroom van Paul van de Kooi in Amersfoort geweest. Paul maakt alleen maar keukens op maat en wat voor keukens! Echt de allermooiste die ik ooit heb gezien, super-de-luxe, sierlijk en ook heel erg stoer. Met de nieuwste technieken en trends en met apparatuur van de allerbest merken zoals Viking en Pitt. Je hebt wel wat ruimte nodig om zo’n keuken te plaatsen en voor topkwaliteit moet je betalen maar dan heb je ook wel het beste van het beste.

Wil je je laten inspireren door de keukens die Paul van de Kooi maakt of nog beter, wil je investeren in de belangrijkste plek van je huis? Ga dan eens kijken in zijn unieke, nieuwe showroom in Amersfoort.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com