You are here: Home » Beauty » Nieuw bij ICI PARIS XL; philosophy huidverzorging

Nieuw bij ICI PARIS XL; philosophy huidverzorging

geschreven door Constance

Een van mijn 1e artikelen die ik geschreven (in 2005!) ging over het Amerikaanse cosmeticamerk philosophy en het feit dat een van Oprah Winfrey’s favoriete producten philosophy’s hope in a jar was. Maar in Nederland was deze topper niet te koop en daar komt verandering in want vanaf half februari as. kan je bij ICI PARIS XL terecht. Bij ICI PARIS XL gaan 3 verschillende philosophy-lijnen verkocht worden, nl. de skincare, de geuren en de bath & body.

De skincare lijn bestaat uit  de purity made simple one-step facial cleanser (reinigingslotion), purity made simple mineral oil-free facial cleansing oil, the microdelivery micromassage exfoliating wash (een milde exfoliërende gezichtsreiniger), the microdelivery peel (een uit 2 stappen bestaande peeling voor thuis),
hope in a jar (moisturizer voor alle huidtypes en Oprah’s favorite!), hope in a jar for dry skin, hope in a jar oil-free moisturizer, when hope is not enough (firming serum), when hope is not enough omega 3•6•9 replenishing oil (versterkende olie voor je gezicht maar ook voor je nagelriemen of je haar), hope in a tube (oog- en lippen firming crème), eye hope (advanced anti-aging crème), miracle worker anti-aging pads, miracle worker miraculous anti-aging concentrate, miraculous anti-aging moisturizer, miracle worker miraculous anti-aging eye cream, turbo booster c powder (poeder met vitamine C dat huidveroudering voorkomt), help me retinol night treatment (nachtcrème met rétinol), kiss me tonight intense lip therapy (intensieve lipverzorging) en hands of hope hand and cuticle cream (intensief verzorgende handcrème).

De Philosophy fragances lijn bestaat uit amazing grace (dit is de best verkopende Philosophy’s geur), inner grace, pure grace en eternal grace. Van de geuren is er oa. een eau de toilette, bodyemulsie en shampoo.

Tenslotte is er nog de bath & body lijn met field of flowers shampoo, shower gel & bubble bath, field of flowers perfumed body lotion, raspberry sorbet shampoo, shower gel & bubble bath, vanilla birthday cake shampoo, shower gel & bubble bath, cinnamon buns shampoo, shower gel & bubble bath, melon daiquiri shampoo, shower gel & bubble bath, senorita margarita shampoo, shower gel & bubble bath en coconut frosting shampoo, shower gel & bubble bath.

En alle philosophy producten zijn dermatologisch getest.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com