You are here: Home » Schoenen & laarzen » Nieuwe collectie Fred de la Bretonière

Nieuwe collectie Fred de la Bretonière

geschreven door Constance
wip

Ik heb al in oktober jl. mogen genieten van de nieuwe Fred de la Bretonière & Shabbies schoenen- en laarzen collectie en wat zitten er weer een hoop mooie, nieuwe modellen bij.

Fred de la Bretonière collectie: Fred gaat terug naar zijn beginjaren met western, vlechtwerk, klompjes en espadrilles en verder maakt hij gebruik van, in verschillende kleuren, geverfde materialen. De kleuren variëren van wit en nude tot oranje, geel, turquoise en groen. De Goldies lijn heeft er een nieuw model bij: een met plateau zool. En natuurlijk zijn er weer de nodige accessoires, zoals tassen en riemen, die perfect passen bij gehele collectie.

 

 

Shabbies: Er zijn nu speciale zomermodellen ontwikkeld, met veel korte boots, maar ook met slippers en sandalen. De materialen die gebruikt zijn, zijn suède en soft feel leer en in neutrale bruin tinten, maar ook in geel, kobaltblauw en rood. Verder is er een nieuwe zool geïntroduceerd, de Norfolk en hebben de elegante slippers een leren voetbed gekregen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com