You are here: Home » Columns » Vlinderstoel van Jorge Ferrari-Hardoy

Vlinderstoel van Jorge Ferrari-Hardoy

geschreven door Constance

Als je budget niet zo groot is, maar je wens wel, moet je slim zijn….

Al jaren ben ik fan van de beroemde vlinderstoel van Jorge Ferrari-Hardoy uit 1937. Deze stoel staat zelfs in het Guggenheim museum in New York, als een van de beroemdste ontwerpen uit de vorige eeuw. Het is een prachtige stoel met eenvoudige lijnen, sierlijk en sterk, maar het allerbelangrijkste is, hij zit ook nog eens lekker!

Met enige nadeel is de hoge prijs…..

Maar wie slim is vindt een prima alternatief. Dan koop je niet de echte bij Extravert voor EUR 950,-, maar een hele goede look-a-like bij Woonexpress  voor EUR 299,-. In deze tijd dat we allemaal op de portemonnee moeten letten is dit een makkelijke besparing.

En misschien als we een grote financiële meevaller hebben, komt de dure echte stoel er ook nog wel eens………

Karin, styliste voor de InterieurTipgever regio Utrecht

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com