You are here: Home » Interieurtips » Puzzelen met kleed Dude.

Puzzelen met kleed Dude.

geschreven door Constance

Ben op zoek naar een nieuwe badmat, na een experimentje van mijn dochter met haar nagellak….Herinnerde ik mij de Dude die ik gezien had op de Woonbeurs.

De Dude,een modulair systeem van ontwerpsters  Manon Juliette. Dude bestaat uit puzzelstukjes van gerecycled rubber. Bepaal zelf de vorm en grootte, van onderzetter tot vloerkleed, eenvoudig door de Dudes aan elkaar te klikken. Het materiaal is waterbestendig, dus er kan ook een bijzondere badmat van worden gemaakt.

De Dude is wasbaar in de wasmachine. Prijs: vanaf  € 21. Puzzel zelf een vorm op de website van de ontwerpsters.

 

Naast de Dude heeft Manon Juliette ook prachtige vloerkleden in leer  FELIZ . Deze kleden worden gemaakt van restleer uit meubelfabrieken. De vormgeving en wijze waarop de kleden in elkaar worden gezet, geeft een super mooi speels effect.Toepasbaar in zowel klassiek als modern interieur.

De kleden worden gemaakt van recyclet en restmateriaal , geproduceerd  door een groep kansarme ongeschoolde mensen in Brazilië,  die op deze manier  opgenomen worden in een arbeidsproces, ze krijgen een  goed salaris,een cursus Engels om hun levensstandaard te stabiliseren of verhogen.

MOOI TOCH?

 

Christel Roelofs, stylist van de InterieurTipgever voor de regio Noord Holland

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com