You are here: Home » Gadgets » Woonmall Villa ArenA is jarig!

Woonmall Villa ArenA is jarig!

geschreven door Constance

Deze jaar viert Woonmall Villa ArenA haar tienjarig bestaan en krijg je, bij besteding vanaf euro 99,00, in de woonmaand Oktober een Fatboy Edison The Petit lamp cadeau.

Het is inmiddels najaar en al behoorlijk herfstig geworden en dit is het moment waarop alle woon- en interieurtrends gepresenteerd. Oktober is daarom woonmaand bij Woonmall Villa ArenA, en ook wordt het hele jaar door het 10-jarig bestaan gevierd. En daarom krijg je deze maand (t/m 7 november as. een Fatboy Editon the Petit lamp cadeau (maar op = op).  En Villa ArenA is zeven dagen per week geopend (tot het einde van het jaar).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com