You are here: Home » Fashion » Shoeby wintercollectie 2011/2011

Shoeby wintercollectie 2011/2011

geschreven door Constance
Ferm Living robots dekbedovertrek

De (online)winkelketen Shoeby komt voor dit najaar en winter met een heerlijk hippe collectie! Waarbij een verrassende materiaalmix en een rijk kleurenpalet centraal staat. Wat dacht je van luxe & vrouwelijkheid centraal binnen de Zoi collectie, terwijl  Eksept jonge vrouwen fêteert op een scala aan materialen en speelse accenten.

ZOI
Heeft als thema Secret Agent en zoals de naam al doet vermoeden, knipoogt het sophisticated thema Secret Agent lustig naar geheimagent 007. Combineer bijvoorbeeld voor een stylish stoere look en het strak belijnde Punta di Roma jasje met zo’n ultratrendy leren rokje. Wit en fel kobalt blauw spelen naast zwart en grijs een toonaangevende rol. Of ga voor een t-shirt met kraaltjes op een transparante rok, stoer tweedjasje met leren mouwen eroverheen en je look is catwalk-ready!

Zachte kleuren zoals warm taupe, oud roze, grijs en bordeauxtinten worden vertaald naar grafische prints, die optimaal te combineren zijn met gewassen zijde en glanzend fijne breisels. Kant contrasteert op spectaculaire wijze met fun fur, imitatie leer, harig fake-bont en tweed. Stijltip voor het echte Autumn Pink gevoel: de kanten blouse met kanten rok in warm taupe!

Stijlinvloeden uit de ‘40’s worden optimaal feminien weergegeven binnen een fraaie melange tussen glans en mat, waarbij grove breisels de finishing touch leveren. Onmisbaar fashionitem is de legging met goudkleurige print en een kort goudkleurig jasje. Dit geldt ook voor de poncho, die je binnen en buiten kunt dragen en dit in combinatie met een leren broek. Er zijn ook lange vesten die als jurk te dragen zijn en de zijden tops bewerkt met kettinkjes en kralen, zorgen voor een romantisch najaarsgevoel.

EKSEPT
De kleur dit najaar is rood en (skinny) coated jeans gecombineerd met mooi vallende animal chiffon tops vormen de perfecte basis. Draag er een slankgesneden colbert overheen en je look is helemaal compleet!

Ben je meer een stoer type dan is Urban Aran echt iets voor jou met materialen zoals voile, jerseys, geprinte chiffons en heavy knits en Nordic prints. Wat de kleuren betreft, veel grijs- en blauwtonen en ook hier is de poncho goed vertegenwoordigd.

Verder is er de combinatie van ‘Misty’ en ‘White’ en design met een funny twist wordt vormgegeven door materialen zoals hairy fur, jersey, crème leather en coated denim. Het kleurenpalet bestaat uit diverse wittinten afgewisseld met camel en bruin in combinatie met zilver, mauve en zwart/wit. Misty White is het toppunt van winterwonderland, zoals dikke knits in combinatie met een slimfit crème leather broekje en losvallende tops.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com