You are here: Home » Shoppen » Cadeaubox Sweet & Delicious

Cadeaubox Sweet & Delicious

geschreven door Constance

Wil je je vriend(in) bedanken voor het water geven je planten of het voeren van je huisdier tijdens je vakantie? Dan kan dat met de Cadeaubox Sweet & Delicious.

De Cadeaubox ontvanger kan kiezen uit chocolade van een echte chocolatier, maar ook voor een verse Limburgse vlaai, een lekkere fles wijn of een heerlijke ijscoupe. Er zijn verschillende lekkernijen die je gelijk kunt eten of toegestuurd kunt krijgen bij één van de deelnemende partners. Dat zijn oa. Broekmans Patisserie uit Venlo: waarbij je een lekkere kop koffie of thee met bonbons krijgen en ook een proeverij van allerlei chocolade specialiteiten. IJssalon La Venezia, Leeuwarden: hier krijg je 2 coupes voor volwassenen en 2 kindercoupes met koffie en limonade of 4 ijscoupes met slagroom. Choco & Zo, Barneveld: in ruil voor de Cadeaubox krijg je bij Choco & Zo 375 gram luxe handgemaakte bonbons, een zakje verse, losse thee van 100 gram naar keuze en 2 stuks Hotchocspoon.

En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de Cadeaubox Sweet & Delicious, op de website staan nog veel meer (lekkere) ideeën.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com