You are here: Home » Fashion » Najaarscollectie Fred de la Bretonière

Najaarscollectie Fred de la Bretonière

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik al kennis gemaakt met de 2011/2012 wintercollectie schoenen en laarzen van Fred de la Bretonière en ik kan bijna zeggen, laat de winter maar snel komen 😉 De collectie is wederom onderverdeeld in Fred de la Bretonière en Shabbies Amsterdam, en ik geef jullie hierbij alvast een ‘sneak preview’.

De Fred de la Bretonière en Goldies schoenen en laarzen hebben ferme hakken en de modellen zijn voor verschillende gelegenheden geschikt. Er zijn natuurlijk weer een aantal ‘klassiekere’ modellen pumps (met of zonder plateauzool), de ballerina’s zijn gevoerd met bont en er zijn een aantal modellen (oa. pumps en gympen) van ponyhaar gemaakt en zijn er weer klomplaarsjes. Ook zijn er laarzen met een stoere zool en een stevige hak.

Shabbies Amsterdam heeft een groot assortiment aan laarzen en booties, in verschillende schachthoogtes: van kort t/m over de knie en met of zonder (slee)hak. Er zijn verschillende zolen en ook aan materialen is er een ruime keuze: pony, (lak)leer, suède in allerlei varianten. Ook zijn de met bont gevoerde modellen weer in de collectie te vinden en in de Commando-lijn ligt de nadruk op stoer. In beide lijnen zijn er ook weer een aantal tassen en andere accessoires bijgekomen.

Ik heb zelf al een aantal favorieten uitgezocht: uit de Goldies serie ben ik helemaal fan van de Penny Loafer. In de Fred de la Bretonière lijn ga ik voor de winterballerina (lekker warm doordat ie gevoerd is met een vachtje) en de panterpump van ponyhaar met een sleehak. Tenslotte uit de Shabbies Amsterdam collectie zijn ponyharen laarzen, met en zonder sleehak, mijn favoriet!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com