You are here: Home » Audio & video » Nieuwe Samsung Galaxy Tab

Nieuwe Samsung Galaxy Tab

geschreven door Constance

Samsung lanceert ’s werelds dunste tablets met Galaxy Tab 10.1 en 8.9. Deze 2 tablets zijn 8,6 mm dun en maken gebruik van Android 3.0 en Touch Wiz en zijn daardoor ideaal voor oa. multi-tasking.


De Galaxy Tab 10.1 weegt 595 gram en de 8.9 slechts 470 gram waardoor je nog minder gewicht in je (hand)tas hebt zitten en daardoor kan je je Tab nog makkelijker meenemen. Verder hebben beide Tabs Wi-Fi 802.11 a/b/g/n voor supersnel internet en het downloaden van bestanden, Bluetooth en ook ondersteunen ze HSPA+ netwerksnelheden tot 21 Mbps. Het beeldscherm is glashelder door het gebruik van het WXGA TFT LCD display. Je kunt het startscherm van je Tab, dmv. het Live Panel menu ( Touch Wiz), inrichting zoals jij dat wilt. Dit kan dmv. foto’s, websites of je favoriete sociale netwerken. Ook zit er op deze Tabs een taakmanager, agenda en een MP-3 speler en kan je lekker naar je eigen muziek luisteren terwijl je je mail bekijkt of bestanden download. Met de Readers Hub en de Music Hub kan je gebruik maken van meer dan 2,2 miljoen boeken, 2.000 kranten in 49 talen, 2.300 tijdschriften in 22 talen en 13 miljoen tracks en de Social Hub zorgt ervoor dat  e-mail, instant messaging, contacten en afspraken te bekijken zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com