You are here: Home » Gadget nieuws » Marinade injectiespuit

Marinade injectiespuit

geschreven door Constance

We gaan richting het bbq-seizoen en er is iets geheel nieuws, bij Point Virgule, op de markt gekomen, nl. een (vlees) marinade injectiespuit met 5 marinades.

Je lost het poeder op in water en de marinade (vlees, vis, wild, gevogelte, dessert) zuig je op met de injectiespuit, vervolgens voeg je deze toe aan je vlees, vis, gevogelte of wild. Maar je kunt dit ook met fruit en groenten doen. De smaak van de kruiden dringen door in de kern en ook gaat het marineren een stuk sneller, waardoor je niet urenlang in de keuken hoeft te staan. En dit is natuurlijk een fantastisch Vaderdag- of Verjaardagscadeau!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com