Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven
  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
  • Pilat&Pilat Pilat&Pilat
  • Lentekriebels, kleur- en accessoiretips voor je interieur Lentekriebels, kleur- en accessoiretips voor je interieur
  • Meest romantische wooncadeaus voor Valentijnsdag Meest romantische wooncadeaus voor Valentijnsdag
wonen

Woonwinkel of webshop deel 5

Talloze e-mails rondgestuurd, na alle bekenden, collega’s, vrienden, familieleden, de buren, het werk, eigenlijk naar iedereen die we kennen of bijna kennen….of nog beter gezegd, willen leren kennen……

Na alle inspanningen van ontwikkelen, inkopen, fotograferen, presenteren was het wel ontzettend spannend: “wat vindt men van onze webshop?”…..nagelbijten dus!

Het afwachten begon, wanneer zal de eerste bestelling binnenkomen?

Talloze reacties gehad: wat mooi… wat een leuke spullen… wat kleurrijk…. wat anders dan anders….wat een werk…..wat een lef….. wat een mooi design……die massief houten kruk zou mooi staan in mijn kamer…. de roze/paarse hinkelbaan sticker is echt wat voor op de vloer in de slaapkamer van mijn dochter……..kortom voor iedereen is er wel wat moois te vinden.

Om kado te geven met de kerst of zomaar of misschien gewoon lekker voor jezelf, dat leuke trendy kleurrijke tasje, waar je al zolang naar op zoek was…….of die gekke sticker waar op getekend staat,hoe je je stropdas moet strikken….leuk voor op de spiegel van de garderobekast…..eigenlijk gewoon heel veel leuke en trendy dingen…..

Maar na al deze ontzettend leuke en lieve reacties, kijken en plannen wij alweer verder. De winkelwagen moet namelijk wel gevuld blijven…..

Het jaar is alweer zowat om en de volgende beurzen om weer allerlei eigenwijze, trendy en kleurrijke woonaccessoires en hebbedingen & life style in te kopen staan alweer in de agenda.

In januari reizen wij in ieder geval weer af naar Denemarken, om  weer allerlei gekke spullen voor in en om het huis, voor u dus, in te kopen zodat u weer allerlei “kado” ideeën met een kleurrijk en strak Scandinavisch design op kunt doen. Alles te bewonderen  in onze eigenwijze, kleurrijke en trendy webshop No Problem Living.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?