You are here: Home » Fashion » Hippe helm

Hippe helm

geschreven door Constance

Als je op een scooter, motor of brommer rijdt weet je dat je een helm moet dragen, maar waarom zijn deze vaak saai en suf?

Dat hebben ze bij  Love Helmets goed begrepen want je kunt je helm helemaal naar je eigen smaak versieren. Er zijn 75 verschillende covershells (kleuren en motieven) en hierbij kan je je nekbandje en de binnenkant van je helm op aanpassen. Ook er een los vizier wat je op de helm kunt plaatsen. De helm is er maar in 2 maten omdat er gebruik wordt gemaakt van een nieuw soort schuim en dit is ook gelijk wasbaar. Dus is er altijd de perfecte combinatie mogelijk die precies past bij jouw scooter of brommer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com