You are here: Home » Schoenen & laarzen » Tassenweek: Ariane Inden Bags

Tassenweek: Ariane Inden Bags

geschreven door Constance

Ik was afgelopen maandag bij de uitreiking van het ‘Crave Amsterdam’ boek (ik sta er zelf nl. ook in, op pagina 255) en daar heb ik kennis gemaakt met Nederlandse cosmeticagoeroe Ariane Inden. En wat me opviel was dat zij een hele mooie (en praktische) tas bij zich met bijpassende laarzen. (En voor een tassen- en schoenenaddict als ik, is dat natuurlijk geweldig: een paar laarzen met een bijpassende tas!)

Ariane vertelde mij dat zij deze tas en laarzen zelf heeft ontworpen en dat de wintercollectie binnenkort bij haar pilotstores te koop is.  Na jaren van productontwikkeling en het zoeken van producenten en ateliers die werken volgens traditionele ambacht, is de tassencollectie van Ariane Inden gelanceerd. De Ariane Inden tassen zijn van de beste Italiaanse kwaliteit en volgens Ariane Inden Design. De Ariane Inden Bags zijn op ambachtelijke en handgemaakte wijze gemaakt in Italië en ze zijn gemaakt van calfskin, een super zijdezacht en soepel leder, volgens eeuwenoude kennis en traditie van tassen maken. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit en uitgerust met kostbare materialen en accessoires. De tassen zijn zeer mooi afgewerkt met hoogwaardige details voor een perfecte finishing touch. De verschillende modellen zijn elegant, vrouwelijk en stoer. Een tas waarmee je voorop loopt met de trends en geschikt is voor ieder moment en zijn altijd stijlvol.

De zwarte en grijze modellen zijn  afgewerkt met zilverkleurige details en de bruine modellen met goudkleurige details. Alle tassen zijn uitgerust met handige, mooie ritsen en opbergvakken aan de binnenzijde. Iedere tas is voorzien van 3 zilver of goudkleurige name tags van Ariane Inden: op, in en aan de tas. De tassen zijn aan de binnenzijde afgewerkt met luxe kwaliteit satijn. De tassen kunnen worden opgeborgen in mooie ‘dustbags’ met hengsel.

(Volgende week lees je meer over de Ariane Inden Boots.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com