Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • essence Trend Edition ‘Into the snow glow’ essence Trend Edition ‘Into the snow glow’
  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • Sans Soucis Outdoor Protection Sans Soucis Outdoor Protection
shoppen

Mail & Win: Gabs G3 tas

Ik ben helemaal in de wolken want ik mag, namens Gabs, een lezeres blij gaan maken met een Gabs G3 tas.

g3-gabs

En aangezien dit een tas van de wintercollectie van 2010/2011 is, mag ik zelfs nog geen foto plaatsen, want deze collectie moet nog even ‘geheim’ blijven. (Ik heb de tas al wel gezien, en geloof me, hij is echt helemaal geweldig.)

De winnares krijgt het G3 model en dit is het model waar alles mee begonnen is. Je kunt de G3 op verschillende manieren ‘vouwen’ waardoor je 3 verschillende tassen in een hebt. (Zoals je kunt op de voorbeeld foto hiernaast.)

Mail & Win: Wat moet je doen om de Gabs G3 te winnen? Geef antwoord op de volgende vraag: Hoeveel Nederlandse verkooppunten heeft Gabs momenteel in Nederland. Mail je antwoord (met naam en adres) voor 30 april as. naar: shoppen.blogo.nl@gmail.com.

Spelregels  Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?