You are here: Home » Gadgets » Mail & Win: Gabs G3 tas

Mail & Win: Gabs G3 tas

geschreven door Constance

Ik ben helemaal in de wolken want ik mag, namens Gabs, een lezeres blij gaan maken met een Gabs G3 tas.

g3-gabs

En aangezien dit een tas van de wintercollectie van 2010/2011 is, mag ik zelfs nog geen foto plaatsen, want deze collectie moet nog even ‘geheim’ blijven. (Ik heb de tas al wel gezien, en geloof me, hij is echt helemaal geweldig.)

De winnares krijgt het G3 model en dit is het model waar alles mee begonnen is. Je kunt de G3 op verschillende manieren ‘vouwen’ waardoor je 3 verschillende tassen in een hebt. (Zoals je kunt op de voorbeeld foto hiernaast.)

Mail & Win: Wat moet je doen om de Gabs G3 te winnen? Geef antwoord op de volgende vraag: Hoeveel Nederlandse verkooppunten heeft Gabs momenteel in Nederland. Mail je antwoord (met naam en adres) voor 30 april as. naar: shoppen.blogo.nl@gmail.com.

Spelregels  Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com