Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Zomerse zadels van HEER ZADEL Zomerse zadels van HEER ZADEL
  • De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren
  • CATRICE & essence najaarscollectie CATRICE & essence najaarscollectie
  • Tassen & koffers van Lipault Paris Tassen & koffers van Lipault Paris
  • Heer Zadel Fietszadels Heer Zadel Fietszadels
  • Nieuw Smashbox Cosmetics palette Nieuw Smashbox Cosmetics palette
ladygadgets

Goud of zilver voedsel

Wil je je gasten eens verrassen met groente of fruit dat een gouden of zilveren kleur heeft?
goudBij The Deli Garage hebben ze, een eetbare spray, in de het goud en zilver. Dus ideaal tijdens de Kerstdagen maar ook perfect voor huwelijken of speciale verjaardagen. En het geeft natuurlijk wel een bijzonder effect, een zilveren komkommer of een gouden aardbei. (De sprays zijn zo’n succes dat ze momenteel al zijn uitverkocht, maar je kan jezelf wel op de wachtlijst zetten.)
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?