Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp
  • Zaterdag 29 juli is ie er weer, de Aldi Jacuzzi Zaterdag 29 juli is ie er weer, de Aldi Jacuzzi
  • IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase
shoppen

Met Pasen naar Funky Paasmarkt

Vandaag, 1e Paasdag, start de Sunday Market met een nieuwe reeks aan funky markets op het Westergasfabriekterrein. (Bijna) iedere eerste zondag van de maand is dit dé plek om te shoppen voor unieke producten..

sunday marketKom vandaagl je paasinkopen doen in een Funky Paassfeer in het Cultuurpark Westergasfabriek! Proef van de lekker hapjes en struin langs de 100 unieke stands, met originele producten aangeboden door de kunstenaars, ontwerpers en ambachtslieden zelf. Je vindt er een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur, product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids’ design, mooie biologische producten en natuurlijk lekker eten en drinken en volop entertainment.

Gevestigde namen doen mee maar ook nieuwe talent van de Rietveld Academie en de Design Academie, alsmede ‘andere’ creatives die wat moois, leuks of geks te bieden hebben. Verder zijn er volop leuke dingen te doen voor kinderen, zoals schilderworkshops en kooklessen en kun je relaxen in de cafétjes of op de terrasjes tussen de lentebloesems. Je vindt deze Funky Paas Market op het terrein van de Westergasfabriek. De market is van 12.00 – 18.00 en de toegang is gratis!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?