Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat
  • Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen
  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
shoppen

Tom Sebastian ontwerpt de TOM-me

Zoals jullie weten ben ik in het, gelukkige, bezit van de TOM Tas en ik kan jullie uit eigen ervaring melden, hij is echt super handig, praktisch maar vooral mooi!

tommi

Maar stylist Tom Sebastian heeft niet stil gezeten want na de multifunctionele TOM Tas zijn Tom en Claudio Ferrici weer samen aan de slag gegaan en dit heeft geleid tot de kleine TOM-me. Het model is hetzelfde als de TOM Tas alleen in een mini variant. Een avondtasje waarin je je portemonnee, mobieltje en lipstift in mee kan nemen, dus ideaal voor een weekend brunch met vriendinnen of een dinerdate. Maar ook perfect om mee te nemen als je boodschappen gaat doen.

tom-me
Een aantal kleurtjes van de TOM-me

De 12 kleuren van de TOM-me zijn gebaseerd op de 4 jaargetijden en dus zit er voor elke vrouw wel een favoriete kleur tussen. De TOM-me is ook gemaakt van natuurlijk gelooid rundleer en in elke TOM-me zit een klein, uitneembaar, toilettasje en deze kan je vastmaken aan een haakje dat aan de binnenkant van de tas zit, dus perfect voor de basics van elke beautynista. TOM-me wordt dit voorjaar niet alleen in Nederland gelanceerd maar ook in Belgiƫ, Noorwegen, Denemarken, Engeland, Ierland, Oostenrijk en Duitsland.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?