You are here: Home » Gadgets » Tom Sebastian ontwerpt de TOM-me

Tom Sebastian ontwerpt de TOM-me

geschreven door Constance

Zoals jullie weten ben ik in het, gelukkige, bezit van de TOM Tas en ik kan jullie uit eigen ervaring melden, hij is echt super handig, praktisch maar vooral mooi!

tommi

Maar stylist Tom Sebastian heeft niet stil gezeten want na de multifunctionele TOM Tas zijn Tom en Claudio Ferrici weer samen aan de slag gegaan en dit heeft geleid tot de kleine TOM-me. Het model is hetzelfde als de TOM Tas alleen in een mini variant. Een avondtasje waarin je je portemonnee, mobieltje en lipstift in mee kan nemen, dus ideaal voor een weekend brunch met vriendinnen of een dinerdate. Maar ook perfect om mee te nemen als je boodschappen gaat doen.

tom-me

Een aantal kleurtjes van de TOM-me

De 12 kleuren van de TOM-me zijn gebaseerd op de 4 jaargetijden en dus zit er voor elke vrouw wel een favoriete kleur tussen. De TOM-me is ook gemaakt van natuurlijk gelooid rundleer en in elke TOM-me zit een klein, uitneembaar, toilettasje en deze kan je vastmaken aan een haakje dat aan de binnenkant van de tas zit, dus perfect voor de basics van elke beautynista. TOM-me wordt dit voorjaar niet alleen in Nederland gelanceerd maar ook in België, Noorwegen, Denemarken, Engeland, Ierland, Oostenrijk en Duitsland.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com