Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
shoppen

Rolgordijnen op maat

Testman en ik hebben eens de ‘fout’ gemaakt door bij een bouwmarkt een rolgordijn te kopen dat heel gemakkelijk op maat te zagen en te knippen was (althans volgens de gebruiksaanwijzing dan). Maar 3 ijzerzaagjes en een geraffelde zijkant van het rolgordijn verder weten we wel beter, de volgende keer toch maar een rolgordijn op maat laten maken.

72288_Wholesale_2007-003278.tif

Maar ja, daar hangt meestal een prijskaartje aan. Toen wij onze plissegordijnen gingen bestellen bij Erpe Zonwering zagen we dat zij ook een heel breed assortiment rolgordijnen konden leveren en in alle prijsklassen. Nu was ik op dat moment nog niet zo met een nieuw rolgordijn bezig, maar wat zag ik nu op de website van Erpe Zonwering? Zij hebben speciale internetprijzen als je zelf je gordijn inmeet en ophangt en toch wordt het gordijn voor je op maat gemaakt. En binnen 2 werkdagen kan je je rolgordijn(en) ophalen en monteren. Natuurlijk kan je de rolgordijnen ook laten opmeten en ophangen, maar dat is bij ons niet nodig, dit kan Testman zelf 😉

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?