You are here: Home » Huis & Tuin » Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat

geschreven door Constance
Illusion tafellamp van Pulz

Testman en ik hebben eens de ‘fout’ gemaakt door bij een bouwmarkt een rolgordijn te kopen dat heel gemakkelijk op maat te zagen en te knippen was (althans volgens de gebruiksaanwijzing dan). Maar 3 ijzerzaagjes en een geraffelde zijkant van het rolgordijn verder weten we wel beter, de volgende keer toch maar een rolgordijn op maat laten maken.

72288_Wholesale_2007-003278.tif

Maar ja, daar hangt meestal een prijskaartje aan. Toen wij onze plissegordijnen gingen bestellen bij Erpe Zonwering zagen we dat zij ook een heel breed assortiment rolgordijnen konden leveren en in alle prijsklassen. Nu was ik op dat moment nog niet zo met een nieuw rolgordijn bezig, maar wat zag ik nu op de website van Erpe Zonwering? Zij hebben speciale internetprijzen als je zelf je gordijn inmeet en ophangt en toch wordt het gordijn voor je op maat gemaakt. En binnen 2 werkdagen kan je je rolgordijn(en) ophalen en monteren. Natuurlijk kan je de rolgordijnen ook laten opmeten en ophangen, maar dat is bij ons niet nodig, dit kan Testman zelf 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com