You are here: Home » Gadget nieuws » Eco wassen met de Ecoballs

Eco wassen met de Ecoballs

geschreven door Constance

Ik verwacht dat de trend van 2010 toch wel de eco-gadgets zullen worden.

ecoballs

Een hele makkelijke manier om ‘eco’ bezig te zijn, zijn bijv. de Ecoballs. Dit zijn ballen die je tussen je vuile was in de wasmachine stopt en je was is na afloop heerlijk schoon en fris, zonder dat je kleding beschadigt is. De Ecoballs gaan zo’n 150 wasbeurten mee en je hoeft niet meer te slepen met waspoeder of wasmiddel. Ook mensen met een gevoelige huid kunnen de Ecoballs gebruiken en je hebt gelijk geen wasverzachter meer nodig. In de verpakking zitten 2 Ecoballs, 2 navullingen en een eco-vlekkenreiniger.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com