Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haarvangers voor in de wasmachine Haarvangers voor in de wasmachine
  • Test; Doe de was met Less Test; Doe de was met Less
  • Aldi verkoopt een Medion wasmachine Aldi verkoopt een Medion wasmachine
  • Nanna van Blaaderen armband voor Wool Week 2015 Nanna van Blaaderen armband voor Wool Week 2015
  • Indesit wasmachine en droger in-een Indesit wasmachine en droger in-een
  • Samsung lanceert Ecobubble wasmachine met Wifi Samsung lanceert Ecobubble wasmachine met Wifi
ladygadgets

Eco wassen met de Ecoballs

Ik verwacht dat de trend van 2010 toch wel de eco-gadgets zullen worden.

ecoballs

Een hele makkelijke manier om ‘eco’ bezig te zijn, zijn bijv. de Ecoballs. Dit zijn ballen die je tussen je vuile was in de wasmachine stopt en je was is na afloop heerlijk schoon en fris, zonder dat je kleding beschadigt is. De Ecoballs gaan zo’n 150 wasbeurten mee en je hoeft niet meer te slepen met waspoeder of wasmiddel. Ook mensen met een gevoelige huid kunnen de Ecoballs gebruiken en je hebt gelijk geen wasverzachter meer nodig. In de verpakking zitten 2 Ecoballs, 2 navullingen en een eco-vlekkenreiniger.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?